Autoelektronik

Fejlsøgning, reparation og udskiftning af autoelektronik

Biler i dag er fulde af elektronik, og mange biler styres i dag af en computer, som kan overvåges, opgraderes og styres, hvis du har det rigtige værktøj til det. Udstyret udvikler sig hele tiden – i takt med at bilerne får mere kompliceret elektronik.

Vi har de rette fejlsøgningsværktøjer stående, som kan tilsluttes bilens computer, og se en masse informationer om din bil. Her kan vi bl.a. se, om der er nogle sensorer, der måler fejl i systemet, og således nemmere finde de defekte dele og udskifte dem.

Under en fejlfinding undersøges alle de parametre der vises i fejlsøgningsværktøjet. Det er både elektromekaniske- og elektroniske anlæg, der undersøges.
Nogle gange er det lige til at finde fejlen med fejlsøgningsværktøjet, mens andre gange kan det være tidskrævende opgaver. Det kan være et kabel, der sidder løst, som giver en fejl et helt andet sted end der, hvor den løse forbindelse er. En god beskrivelse af en fejl er også en god hjælp for os.

Ud over bilens indbyggede elektronik inkl. airbags, tager vi os af installation, reparation og udskiftning af GPS-anlæg, anden auto-elektronik herunder alarm- og lydsystemer samt kabine- og motorvarmere m.m.

Kontakt os for tilbud 24/7/365