Bremser, kobling og udstødning

Skift og reparation af bremser, koblinger, udstødninger

Det siger sig selv at bilbremser bliver slidte, når man bremser. Derfor er det en god idé at få efterset og renset dine bremser jævnlig mht. belægningen på bremseklodser og bremsebakker, så de ikke slider unødigt på bremserskiver og bremsetromler.

Hos Jydens Autoværksted har vi stor erfaring med reparation og udskiftning af bremser på alle slags biler. Vi anvender kun godkendte reservedele, så din bil stadig er omfattet af garanti.

Bilens udstødning er vigtig at holde i orden. En utæt udstødning kan lede giftgasser ind i bilen, når bilen holder i tomgang. Hvis udstødningen er utæt, går det også ud over motorens forbrænding og bilen bruger for meget brændstof og forurener mere. En utæt udstødning kan også bevirke, at bilens katalysator ikke virker, som den skal. Bilen vil igen forurene for meget og bilens motor kan komme til at gå ujævnt, samt et evt. EGR-system vil kunne sode til.

Udstødninger ruster op med tiden, så der vil komme et tidspunkt, hvor den skal skiftes. Knækker udstødningen, er det med at få den repareret hurtigst muligt.

Vi er rigtig gode til udskiftning af udstødninger på alle biler og vi skifter ofte, mens du venter.

Kontakt os for tilbud 24/7/365